Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

Αρθρογραφία

Στην ενότητα αυτή, εμφανίζεται όλη η αρθρογραφία του Βασίλη Γαλάνη, στον οικονομικό και κλαδικό τύπο. Για το λόγο ότι η δημιουργία του ιστολογίου πραγματοποιήθηκε εντός Δεκεμβρίου 2007, δεν έχει ακόμη καταστεί δυνατόν, η πλήρης αναφορά των μέσων στα οποία έχουν δημοσιευτεί τα άρθρα που συμπεριλαμβάνονται στην ενότητα αυτή.


Διευκρινίζεται ότι στην ενότητα "Άρθρα", θα εμφανίζονται μόνο δημοσιευμένα άρθρα του Βασίλη Γαλάνη στα έντυπα μέσα, με σαφή αναφορά στο μέσο και το χρόνο δημοσίευσης, από τον Ιανουαάριο του 2008.




Για το λόγο ότι πολλά άρθρα του Βασίλη Γαλάνη, δεν αποτελούν μόνο έκφραση επιστημονικών απόψεων και αντιλήψεων, αλλά μπορούν εν δυνάμει να εφαρμοστούν στην καθημερινή επιχειρηματική πρακτική αποτελώντας "σύστημα εν λειτουργία", θα δημοσιεύονται εφόσων κρίνεται σκόπιμο και στην ενότητα "e- Consultant".




Για τον οικονομικό και ημερήσιο τύπο, αρχισυντάκτες, συντάκτες και δημοσιογράφους, το σύνολο του περιεχομένου του κόμβου, από τις προσφερόμενες θεματικές ενότητες, είναι στη διάθεσή τους προς δημοσίευση με τη μορφή άρθρων ειδήσεων, κ.α., εφόσον κριθεί ενδιαφέρον.


Για περισσότερη επικοινωνία:
Mobile: 6980 558496