Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

Η Bioger επιλέγει το Βασίλη Γαλάνη για την εκπαίδευση των Πωλητών της




«Νέα διάσταση στις πωλήσεις»

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ημερίδας που διοργάνωσε η εταιρία BIOGER, με τίτλο «Νέα διάσταση στις πωλήσεις», με βασικό εισηγητή το κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Consultant και Συγγραφέα. Την ημερίδα παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τα διοικητικά στελέχη και τα στελέχη της διεύθυνσης πωλήσεων της εταιρίας BIOGER, αποκλειστικό αντιπρόσωπο των προιόντων Gernetic International στην Ελλάδα .
Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου POLIS GRAND HOTEL, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου. Κατά τη διεξαγωγή των εργασιών της ημερίδας, ο Κος Βασίλης Γαλάνης, παρουσίασε τις μεθόδους και τις αρχές της «συνθετικής πώλησης», που δίνει μια νέα διάσταση στα στελέχη πωλήσεων κατά τη μεθοδολογία του Κου Βασίλη Γαλάνη. Επιπλέον παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα στάδια εφαρμογής της μέσα από τη μέθοδο LEADER, την οποία τόσο σε οργανωτικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο τεχνικών, έχει εφαρμόσει σε πολλές επιχειρήσεις, παράλληλα με ολοκληρωμένα συστήματα C.R.M . Περισσότερες πληροφορίες:
vasgalanis@gmail.com
Φωτογραφία: Ο Κος Βασίλης Γαλάνης (τρίτος από αριστερά στη δεύτερη γραμμή) με τα διοικητικά στελέχη της εταιρίας και την Κα Νάνσυ Κόλλια, (στο κέντρο, πρώτη γραμμή) δημιουργό της εταιρίας.