Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Διεύρυνση των συνεργασιών με Πολυδύναμα Ινστιτούτα Αδυνατίσματος και Αισθητικής

Διευρύνονται οι συνεργασίες του Βασίλη Γαλάνη με πολυδύναμα κέντρα αδυνατίσματος και αισθητικής σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στην Κύπρο, με την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών επιχειρηματικής συμβουλευτικής, χάρη στην υψηλή αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών, την ποιότητα εξυπηρέτησης και τον ολοκληρωμένο στρατηγικό σχεδιασμό.
Από το 2013 επίσης, αύξηση σημειώθηκε και στο δίκτυο των συνεργαζόμενων κέντρων της αλυσίδας Vita Plus καθώς και άλλων αλυσίδων πανελλαδικής εμβέλειας που εμπιστεύονται την εμπειρία, την τεχνογνωσία, την ποιότητα των υπηρεσιών και την αποτελεσματικότητα του Βασίλη Γαλάνη/ Marketing Consultant, που απευθύνεται για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια στην αγορά του κλάδου καλλωπισμού σε επιλεγμένα Ινστιτούτα σε όλη την Ελλάδα από το 1999.

Ο Βασίλης Γαλάνης, έχει την ευθύνη του Στρατηγικού Σχεδιασμού των κέντρων, το σχεδιασμό και την εκπόνηση Marketing Plan, Sales/ Promotion Plan, τη Στρατηγική Επικοινωνίας για την αποτελεσματική Διαφήμιση σε τοπικά μέσα όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο, τύπο, social media κ.α., το Media Plan καθώς και την Εκπαίδευση των συνεργατών των κέντρων σε Τεχνικές Επικοινωνίας με τους πελάτες, Πωλήσεων Υπηρεσιών/ Καλλυντικών και Ποιοτικής Εξυπηρέτησης. Στις αρμοδιότητες του Βασίλη Γαλάνη συμπεριλαμβάνεται επίσης η Εμπορική/ Τιμολογιακή πολιτική των κέντρων, ενώ στο πλαίσιο της συνεργασίας, υπάρχει αυξημένη συμμετοχή με συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα που αφορούν το Management και τον Προϋπολογισμό των κέντρων καθώς και τις Επενδύσεις σε νέο τεχνολογικό εξοπλισμό.
Μέσω επιλεγμένων Outsourcing συνεργασιών, υλοποιείται για λογαριασμό των κέντρων η δημιουργική στρατηγική καθώς και οι απαιτούμενες διαφημιστικές παραγωγές ραδιοφωνικών/ τηλεοπτικών spot, εντύπης/ digital επικοινωνίας, κατασκευή web sites, κ.α.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του Βασίλη Γαλάνη, εγγυώνται την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας, στοιχείο που επιβεβαιώνει και η συνεχής αύξηση των συνεργαζόμενων μαζί του κέντρων. Τα συνεργαζόμενα κέντρα μέσα από ολοκληρωμένες υπηρεσίες επιχειρηματικής συμβουλευτικής, επιτυγχάνουν αποτελέσματα που συμβάλουν στην αύξηση του κύκλου εργασιών τους και την κερδοφορία τους, τη διαρκή τους ανάπτυξη, το brand loyalty, την προσέγγιση νέων πελατών καθώς και την αύξηση της επαναληπτικότητας των αγορών και της πιστότητας των πελατών τους. Επιπλέον το σωστό branding, συμβάλλει στο χτίσιμο της εικόνας των κέντρων, και καθορίζει στρατηγικά εάν ένα ινστιτούτο/ πολυδύναμο κέντρο αδυνατίσματος & αισθητικής είναι brand και ποιο παραμένει και θα παραμείνει απλά ένα ακόμη ινστιτούτο.

Τα συνεργαζόμενα κέντρα, επιτυγχάνουν ηγετική παρουσία στις αγορές που δραστηριοποιούνται, προσφέροντας υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες στους πελάτες τους, με ποιότητα και ποιοτική εξυπηρέτηση. Παράλληλα με την αύξηση της αναγνωρισμότητάς τους και την καταξίωση στις αγορές που απευθύνονται, χτίζουν περεταίρω την εικόνα τους, επιτυγχάνοντας διαφοροποίηση και αύξηση της ζήτησης των υπηρεσιών που παρέχουν στους πελάτες τους, με απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Ο Βασίλης Γαλάνης, αποτελεί ένα απόλυτα εξειδικευμένο partner των συνεργαζόμενων μαζί του μονάδων σε ετήσια βάση, παρακολουθώντας ενεργά την πορεία των κέντρων και έχοντας αυξημένο εσωτερικό έλεγχο στην διαγνωση και την αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης, την σωστή υλοποίηση των προτεινόμενων πλάνων και την εφαρμογή νέων μεθόδων και διαδικασιών, με προγραμματισμένες μηνιαίες επισκέψεις, χτίζοντας μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης.


Βασίλης Γαλάνης
Marketing Manager/ Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Καθηγητής- Συγγραφέας-Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

Mobile: 6980 558496, e-mail: vasgalanis@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: