Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Οδηγίες για Λειτουργική & Εστιασμένη Πλοήγηση στα Blog μου

Λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας στα προσωπικά μου blog, καταθέτω στους visitors, απλές και λειτουργικές συμβουλές για καλύτερη πλοήγηση και αποφυγή μη απαραίτητων επισκέψεων.

1.Εφόσον επισκεφθήκατε κάποιο από τα προωπικά μου blog, και θέλετε να συνδεθείτε παράλληλα σε κάποιο άλλο, από τις συνδέσεις που σας παραπέμπουν, μπορείτε να επισκεφθείτε και τα άλλα μου blog εύκολα κάνοντας ένα κλικ, ανάλογα με την εστίαση των ενδιαφερόντων σας.

2. Μετά την επίσκεψή σας και εάν θέλετε να επιστρέψετε στην αρχική σας επιλογή, κάντε κλικ, στην ενότητα "Ποιός Είναι", και στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας στην επιλογή "Προβολή πλήρους προφίλ", και θα έχετε προβολή και πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά μου blog, με ένα κλικ.

3.Για την αποφυγή άσκοπων επισκέψεων σε blog μου που δεν εστιάζουν στα ενδιαφεροντά σας, καταθέτω περιγραφή των πιό γνωστών blog, έτσι ώστε να βοηθήσω σε εστιασμένες επισκέψεις σας:

α. http://e-galanis.blogspot.com/

Blog με θέματα επιχειρηματικής συμβουλευτικής και consulting, εκπαίδευση προσωπικού.

β. http://beautytherapymanagement.blogspot.com/

Blog με θέματα επιχειρηματικής συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και ενημέρωσης για επαγγελματίες του κλάδου της Αισθητικής και φοιτητές Αισθητικής καθώς και εργαζόμενους στον κλάδο της ομορφιάς

γ. http://e-selfmarketing.blogspot.com/

Blog με συμβουλές για θέματα σύνταξης βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής, συνέντευξης, διαχείρισης καριέρας, έρευνα αγοράς εργασίας.

δ. Τέλος για τα λιγότερο δημοφιλή blog μου, έχω να παρατηρήσω τα εξής:

Το blog http://e-daskalos.blogspot.com απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες της επαγγελματικής κατάρτισης αλλά και σε σπουδαστές Ι.Ε.Κ. και φοιτητές.\

Το blog http://diaviouekpaideusi.blogspot.com αποτελεί ένα βήμα διαλόγου για τη δια βίου εκπαίδευση και μάθηση

Και τέλος το blog http://e-idees.blogspot.com ένα δίαυλο τεχνογνωσίας για την ανάπτυξη, διάδοση και επιχειρηματική αξιοποίηση νεών ιδεών.

Σας εύχομαι καλή και ευχάριστη πλοήγηση καθώς και κάθε προσωπική ανάπτυξη και πνευματική προκοπή.
Βασίλης Γαλάνης
H επικοινωνία κάνει καλό! Για περισσότερη επικοινωνία:
Mobile: 6939162945