Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ο τρόπος για να αποκτήσεις υπεροχή στον κλάδο της αισθητικής!



Μετεκπαίδευση Επαγγελματιών της Αισθητικής και Δια Βίου Μάθηση

Ο τρόπος για να αποκτήσεις υπεροχή, είναι ο τίτλος για την προβολή του νέου βιβλίου του Βασίλη Γαλάνη, με τίτλο Beauty Therapy Management, Μέθοδος Άνευ Διδασκάλου.
Ο Βασίλης Γαλάνης, προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα υψηλού επιπέδου επαγγελματικό εγχειρίδιο, απαραίτητο σε κάθε επαγγελματία Αισθητικό. Το βιβλίο, παρέχει με απλό και κατανοητό τρόπο, αποτελεσματική μεθοδολογία για την εισαγωγή σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης, management και marketing στα Ινστιτούτα Αισθητικής. Παράλληλα προσφέρει μια μεθοδολογία, άμεσα εφαρμόσιμη, αποτελώντας ένα "σύστημα εν λειτουργία".
Το βιβλίο απευθύνεται στις επαγγελματίες του κλάδου, συμβάλλοντας στην επαγγελματική μετεκπαίδευσή τους σε σύγχρονα θέματα και στη δια βίου εκπαίδευσή τους. Η εφαρμογή των μεθόδων του βιβλίου, καλύπτει ένα μεγάλο κενό στην αγορά του κλάδου και ειδικότερα σε θέματα μετακπαίδευσης των επαγγελματιών, σε θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη επιχειρηματικότητας πέραν των σπουδών τους ως επαγγελματίες του κλάδου της Υγείας και της Ομορφιάς. Ακόμη το νέο αυτό βιβλίο, καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα σε ότι αφορά τη βιβλιογραφία του κλάδου, έρχεται να συμβάλλει στην επιμόρφωση των συνεργατών και του προσωπικού γενικότερα των κέντρων Αισθητικής.
Το βιβλίο, απευθύνεται ακόμη σε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο, σε σπουδαστές της έπιστήμης της Αισθητικής, σε αποφοίτους και πτυχιούχος Τ.Ε.Ι. Αισθητικής, καθώς και σε εκπαιδευτές και καθηγητές που διδάσκουν το μάθημα της Οργάνωσης και Μάρκετινγκ Κέντρων Αισθητικής στις αντίστοιχες παραγωγικές σχολές. Σκοπός του βιβλίου, είναι να συμβάλλει μέσα από την αυτοεκπαίδευση, στην επαγγελματική ανάπτυξη των αναγνωστών του, στην κατανόηση της χρησιμότητας του σύγχρονου management marketing και τη δυνατότητα εφαρμογής της νέας αυτής γνώσης. Ο συγγραφέας του βιβλίου, εκφράζει απόλυτα την πεποίθησή του, ότι θα αυξήσει τις επαγγελματικές ικανότητες των επαγγελματιών του κλάδου, συμβάλλοντας στην προσωπική τους ανάπτυξη, χωρίς περιορισμούς. Η αξία του εγχειριδίου και της τεχνογνωσίας που εισαγάγει είναι 90€.

Για περισσότερες πληροφορίες:
e-mail: vasgalanis@gmail.com
Mobile: 6980 558496